Tel.:
China ultrasone reiniger onderdelen fabrikant
Hong Group Shenzhen Limited

- Uw Schoonmakende Deskundige

 

Thuis

Hong Group Shenzhen Limited Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Het was het grote expenrience kopen van Hongsonic. Zij niet alleen verkochten de machine maar ook gaven me professionele suggestie voor mijn motor het schoonmaken.

—— Lucas Thompson van de V.S.

Het nooit gemakkelijk om pomp schoon te maken omdat zijn ingewikkelde vorm en blind gat. Maar met de ultrasone reinigingsmachine van Hong Sonic, werd het een gemakkelijk ding om pomp schoon te maken. Zet enkel uw pomp in de machine en de machine zal de rest van baan doen.

—— Harry Josh van het UK

Wij hadden eens groot probleem in het schoonmaken van vormen na productie. Wij hadden snellere oplossing lange tijd gezocht. Gelukkig vonden wij Hong online Sonic en theie was de machine enkel voorbij onze expection. Nu hebben wij onze efficiency een partij wegens deze ultrasone reinigingsmachine van Hong Sonic verbeterd.

—— Leon Schmidt van Duitsland

Als restauranteigenaar, weten wij hoeveel tijd en arbeid begroot bij het schoonmaken van keukengerei. Dank aan Hong Sonic, ontwierpen zij een doorwekende tank en een ultrasone reinigingsmachine om ons te helpen dit probleem volkomen oplossen.

—— Richard James van AustraliaAs

Wij stellen een automobielreparatiewerkplaats in werking. Wij hebben velen delen het nodig schoonmaken alvorens te herstellen. Wij hadden geen idee om sterke koolstof te behandelen. Hong Sonic hielp ons ontwierp een machine volgens ons het schoonmaken vereiste. Sedertdien hebben wij enkel één machine nodig om al het schoonmaken probleem in onze winkel op te lossen.

—— Aziz Mohammd van Saudi-Arabië

Ons paneel en scherm van ISF zijn nutteloos geweest nadat zij vuil werden. Het was moeilijk om het met de hand schoon te maken. Het is veel sneller en veiliger voor ons om de ultrasone reinigingsmachine van Hong te gebruiken Sonic.

—— Małgorzata Matusza van Polen

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Ons QC team heeft strikt na stappen in inspectie gevolgd en wij zullen houden doend dit.

 

1. Grondstoffeninspectie. Wij zullen elke grondstof controleren dat de leverancier naar ons verzond en wij regels met hen als hun gebrekkig tarief hoger is dan 1% maakten, zullen wij de betaling 20 dagen vertragen en zullen per 1% stijgen, zal de betaling vertraging 10 meer dagen zijn.

 

2. Inspectie tijdens productie. Er is één QC arbeider die rond de productielijn blijven. Hij zal of zij arbeiders begeleiden om product volgens productienorm te produceren. Hij zal of zij ook product op om het even welk ogenblik controleren. Als hij of zij product met gebreken vond, moet hij of zij dit product terug naar productieteam terugkeren. Haar of zijn salaris is verwant met het percentage van QC van de productpas.

 

3. Inspectie na productie. QC het team zal de vooruitzichten en de functie met strikte inspectienorm controleren zodra het product van productielijn krijgt. Voor kleine machine onder 38L, zullen zij de test van de één dagfunctie en vooruitzichten het controleren hebben. Voor grote machine over 38L, zullen zij twee dagen voor volledige inspectie hebben.

 

4. Inspectie na pakket. QC het team zal detailcontrole hebben nadat de machine ingepakt wordt. Voor het geval dat de machine schade tijdens het verschepen procédé krijgt.

 

5. Het maken van QC verslag voor machine. Wij kunnen potentieel probleem door oud verslag te weten komen. Hong Group Shenzhen Limited

Contactgegevens
Hong Group Shenzhen Limited

Contactpersoon: Mr. Michael

Tel.: 86-0755-29784297

Fax: 86-0755-88875589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Hong Group Shenzhen Limited
Hejingsindustrieterrein, 87 de weg van het de bouwhexiu westen, de bao'an stad van districtsshenzhen
Tel.:86-0755-29784297
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit ultrasone reiniger onderdelen Leverancier. © 2018 - 2020 ultrasoniccleaning-machine.com. All Rights Reserved.