Tel.:
China ultrasone reiniger onderdelen fabrikant
Hong Group Shenzhen Limited

- Uw Schoonmakende Deskundige

 

Thuis

Hong Group Shenzhen Limited Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Het was het grote expenrience kopen van Hongsonic. Zij niet alleen verkochten de machine maar ook gaven me professionele suggestie voor mijn motor het schoonmaken.

—— Lucas Thompson van de V.S.

Het nooit gemakkelijk om pomp schoon te maken omdat zijn ingewikkelde vorm en blind gat. Maar met de ultrasone reinigingsmachine van Hong Sonic, werd het een gemakkelijk ding om pomp schoon te maken. Zet enkel uw pomp in de machine en de machine zal de rest van baan doen.

—— Harry Josh van het UK

Wij hadden eens groot probleem in het schoonmaken van vormen na productie. Wij hadden snellere oplossing lange tijd gezocht. Gelukkig vonden wij Hong online Sonic en theie was de machine enkel voorbij onze expection. Nu hebben wij onze efficiency een partij wegens deze ultrasone reinigingsmachine van Hong Sonic verbeterd.

—— Leon Schmidt van Duitsland

Als restauranteigenaar, weten wij hoeveel tijd en arbeid begroot bij het schoonmaken van keukengerei. Dank aan Hong Sonic, ontwierpen zij een doorwekende tank en een ultrasone reinigingsmachine om ons te helpen dit probleem volkomen oplossen.

—— Richard James van AustraliaAs

Wij stellen een automobielreparatiewerkplaats in werking. Wij hebben velen delen het nodig schoonmaken alvorens te herstellen. Wij hadden geen idee om sterke koolstof te behandelen. Hong Sonic hielp ons ontwierp een machine volgens ons het schoonmaken vereiste. Sedertdien hebben wij enkel één machine nodig om al het schoonmaken probleem in onze winkel op te lossen.

—— Aziz Mohammd van Saudi-Arabië

Ons paneel en scherm van ISF zijn nutteloos geweest nadat zij vuil werden. Het was moeilijk om het met de hand schoon te maken. Het is veel sneller en veiliger voor ons om de ultrasone reinigingsmachine van Hong te gebruiken Sonic.

—— Małgorzata Matusza van Polen

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Hong Sonic is zeer zich specialiseert in het veroorzaken van allerlei ultrasone reinigingsmachine met inbegrip van keuken doorweekt tank.

  Hong Sonic heeft 4 productielijnen in fabriek. 2 productielijnen zijn voor standaardmachine onder 38L. Wij kunnen 20000 eenheden per maand veroorzaken. Nog eens 2 productielijnen zijn voor industriële machine over 38L en aangepaste machine. Wij kunnen 10000 eenheden per maand veroorzaken.

   

   

 • OEM / ODM

  Met ons professioneel R&D-team, kunnen wij om het even welke douaneideeën van onze klanten bereiken. Wij hebben met vele merkverkopers jarenlang samengewerkt.

 • R & D

  Ons R&D-team concentreert zich altijd op de ontwikkeling van producten. Zij zoeken elke technologievooruitgang. Dit jaar, hebben zij een nieuwe manier uitgevonden om kringsraad te verbinden en de omvormer zo machine kan in betere voorwaarde werken.

Contactgegevens
Hong Group Shenzhen Limited

Contactpersoon: Mr. Michael

Tel.: 86-0755-29784297

Fax: 86-0755-88875589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Hong Group Shenzhen Limited
Hejingsindustrieterrein, 87 de weg van het de bouwhexiu westen, de bao'an stad van districtsshenzhen
Tel.:86-0755-29784297
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit ultrasone reiniger onderdelen Leverancier. © 2018 - 2020 ultrasoniccleaning-machine.com. All Rights Reserved.