Bericht versturen
Guangzhou Huanan Ultrasonic Equipment Co.,Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : James

Telefoonnummer : +86 13430828267

WhatsApp : +8613430828267

Free call

Hoe werkt de ultrasone reinigingsmachine?

April 21, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe werkt de ultrasone reinigingsmachine?

Het principe van de ultrasone schoonmakende machine is het schommelingssignaal met hoge frekwentie die door de ultrasone generator wordt uitgezonden wordt omgezet in een mechanische schommeling met hoge frekwentie door de omvormer en wordt overgebracht aan de schoonmakende vloeistof. De ultrasone golf straalt vooruit in de schoonmakende vloeistof tussen dichte en dichte fasen uit om de vloeistof stromend te maken en tot tienduizenden van uiterst kleine bellen te leiden. Deze bellen vormen zich en groeien in de negatieve die drukstreek door de longitudinale propagatie van de ultrasone golf wordt gevormd, en sluiten snel in de positieve drukstreek. In dit soort techniek geroepen „cavitatie“ effect kan de gesloten bel een onmiddellijke hoge druk van meer dan 1000 atmosferen vormen. De ononderbroken hoge druk produceert een reeks kleine „explosies“ die constant de oppervlakte van het voorwerp beïnvloeden, veroorzakend het vuil op de oppervlakte van het werkstuk en het hiaat om snel weg te pellen. Om het doel te bereiken om schoon te maken.

wegens de hoge die frequentie van ultrasone klank, zijn de bellen door het fenomeen van „cavitatie“ in de vloeistof worden veroorzaakt talrijk en alomtegenwoordig. Daarom kan schoonmaken van het werkstuk zeer grondig zijn. Zelfs kan de binnenkant van het werkstuk met complexe vorm, zolang het de oplossing kan volledig contacteren, grondig worden schoongemaakt.

De dragende delen zijn zeer moeilijk schoon te maken, maar de ultrasone golven zijn gebruikt om de kwaliteit te verbeteren. Ultrasoon heeft een hoge graad van netheid en een grondig het schoonmaken effect. Vooral voor de binnenkant van de delen die, omdat ultrasoon de unieke kenmerken van het doordringen van het schoonmaken heeft worden schoongemaakt, kan het de binnenmuur van de oliepassage en het hiaat in de assemblage verwijderen die moeilijk om door de traditionele reinigingsmethode is worden gewassen. , Diepe groeven, diepe gaten, enz., om het gerenoveerde effect, zoals cilinderblok, cilinderkop, versnellingsbakhuisvesting, de assemblage van de oliepomp en andere delen schoon te maken. De handwas heeft de nadelen van arbeid-verbruikt en het tijdrovende, inconsistente schoonmaken, en moeilijk te controleren. De het schoonmaken kosten zijn te hoog.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in